Maria Baric Company Evento Awards 2019 finalisti

Maria Baric Company on valittu yhdeksi kolmesta finalistista Evento Awardsin Vuoden esiintyjä / taiteilija palkintokategoriassa. Evento Awards -kilpailun finalistit on valittu tuomaristolta ja yleisöltä tulleiden ehdotusten perusteella. Palkintogaala järjestetään Helsingissä 4.4.2019 Finnkino Tennispalatsissa.

"Valinta tuli meille suurena ja ilahduttavana yllätyksenä. Viime vuonna esiinnyimme kymmenille tuhansille ihmisille mm. ulkoilmassa toteutettujen tuliteatteriteostemme sekä eri kaupunkeihin ja tiloihin jalkautuneiden muiden esitystuotantojemme kanssa. Esiintyjämme kiersivät ilahduttamassa eri ikäisiä yleisöjä aina päiväkodeista palvelukeskuksiin, sairaalaosastoja myöten. Tuntuu upealta, että yleisö on puolestaan halunnut kiittää meitä työstämme tällaisella tunnustuksella, jolta jo ehdokkuus itsessään tuntuu", kertoo Maria Baric Companyn taiteellinen johtaja Maria Baric.

Myös yleisö saa äänestää suosikkiaan

Tuomaristo valitsee jokaisesta Evento Awardsin palkintokategoriasta voittajan. Tuomaristopalkintojen lisäksi myös yleisö saa äänestää suosikkiaan lähettämällä tuomaristolle valintansa ja kommentteja oman ehdotuksensa puolesta. Yleisön suosikki palkitaan saatujen yleisöäänien ja ehdokkaista annettujen perustelujen pohjalta.

Jos haluat antaa tukesi Maria Baric Companylle, voit käydä jättämässä oman äänesi 15.3. asti: https://eventoawards.fi/finalistit/maria-baric-company/