Black Light Elämykset

Black Light Elämykset ovat pimeässä hohtavaa kehoa ja mieltä huoltavaa toimintaa, joka sopii aloittelijoista uusien kokemusten etsijöihin. Näillä tunneilla voi muun muassa vapautua tanssimaan sydämensä kyllyydestä, sukeltaa sadunhohtoisten maalausten maailmaan, ihmetellä ilmassa leijuvia esineitä ja antaa musiikin matkustaa sielun sopukoihin asti. Black Light Elämykset toteutetaan kokonaan tai osan ajasta pimeässä tilassa, jossa näkyvät vain UV-valossa hohtavat materiaalit kuten valkoinen väri. Tee itsesi näkyväksi juuri sillä tavalla kuin haluat!

Kevään ohjelmassa Black Light Kehonhuoltoa sekä Joogaa nuorille ja aikuisille sekä Black Light Kuvataidetta ja Tanssivaa Sirkusta 3-12-vuotiaille vanhempineen. Katso tarkemmat tiedot alta ohjelmakalemteristamme.

Voimauttavan taiteen äärellä ry kehittää Black Light Elämyksiä Kulttuurimyllyssä osana Starttimylly-hanketta, jota rahoittaa Helsingin kaupunki.

Black light liikunnasta saatua palautetta:

En ole mikään himoliikkuja tai kuntoilija,
mutta tämä black light liikunta on ihan superihanaa ja sopii juuri mulle!
Etenkin tunnelma, valot ja musiikki teki ekalla kerralla ison vaikutuksen - ihanan rentouttavaa ja samalle tehokasta treeniä lihaksille - tykkäsin tosi paljon!