Kulttuurimylly

Kulttuurimylly on marraskuussa 2018 avattu teatteritila, kulttuurikeskus ja Itä-Helsingin uusi kohtaamispaikka. Sen ohjelmistossa voi nähdä muun muassa nukke- ja varjoteatteria, musiikkia, tanssia sekä teatterin harvinaisempia muotoja kuten vesinukketeatteria ja black light - eli mustaa teatteria. Esitysten lisäksi Kulttuurimyllyssä pääsee itse tekemään taidetta erilaisissa yhteisötaideprojekteissa ja työpajoissa.

Kulttuurimyllyssä pitävät päämajaansa itähelsinkiläinen visuaalisen teatterin ammattiryhmä Maria Baric Company sekä sen taustalla vaikuttava Voimauttavan taiteen äärellä ry. Kulttuurimylly löytyy Myllypuron metroaseman vierestä, Liikuntamyllyn alakerrasta.

Tervetuloa mukaan kulttuurimatkalle!

Keitä olemme?

Maria Baric Company on itähelsinkiläinen, kansainvälisesti palkittu visuaalisen teatterin ammattilaisryhmä. Company toimii monipuolisesti esittävän taiteen kentällä yhdistellen mm. tuliteatterin, varjoteatterin ja nukketeatterin uusia muotoja sekä musiikkia ja uutta sirkusta.

Voimauttavan taiteen äärellä ry on Maria Baric Companyn toimintaa ylläpitävä aatteellinen, yleishyödyllinen taide- ja kulttuuriyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ihmisten hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin.