Kulttuurimyllyn harrastusmahdollisuudet

monipuolisia taide- ja liikuntaharrastustunteja kaikenikäisille

LAPSIPERHEILLE harrastusvalikoimassa löytyy mm. ihania varjoteatterilla ja nukketeatterilla maustettuja muskareita sekä koko perhettä innostavia, pimeässä salissa hohtavia Black Light tanssi-, sirkus- ja liikuntatunteja!

NUORILLE sekä AIKUISILLE järjestämme yhteistyössä NYT liikunnan ja Fun Action liikunnan kanssa pimeässä hohtavia liikuntaelämyksiä, kuten Black Light kehonhuoltoa, Black Light joogaa ja Black Light tanssitunteja.

ELÄKELÄISILLE järjestämme elävän musiikin siivittämiä kehonhuoltotunteja pimeässä hohtavassa teatteritilassa Seniorisäpinät-tapahtumapäivien yhteydessä, yhteistyössä Liikuntamyllyn kanssa.

lintu ja kylä selässä.jpg

PIENTEN KULTTUURIKARUSELLISTA löydät uutta, luovaa ja aktivoivaa yhteistä tekemistä ilostuttamaan arkea alle kouluikäisten lasten kanssa. Keväällä Kulttuurikarusellin tarjottimelta löytyy muskaria, sirkusta ja kuvataidetta.

blacklightliikunta.jpg

BLACK LIGHT on pimeässä hohtavia elämyksiä! Tule kokemaan kehonhuoltoa, joogaa, sirkusta tai vaikkapa kuvataidetta pimeässä tilassa. Kehitämme myös uusia Black Light -tunteja koko ajan lisää.

KulttuurimyllynKesäleiri2019_NETTISIVUT.jpg

UUTUUS! Monitaiteinen päiväleiri 7-12-vuotiaille 10.-14.6.! Ohjaajina toimivat musiikkipedagogi, nukketeatteritaiteilija Saana Trygg, tanssitaiteilija ja sosiaalisen sirkuksen ohjaaja Pauliina Aladin ja kuvataiteilija Miila Vainio. Ilmoittaudu NYT!

Kevään 2019 harrastustunnit

Kunkin kohderyhmän kohdalta nuolesta klikkaamalla näet lisää heille suunnattuja harrastustunteja.

Ohjelmaa päivitetään jatkuvasti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.