Back to All Events

Black Light Kehonhuolto työikäisille aikuisille

  • Kulttuurimylly Jauhokuja 3 A1 / C Helsinki Finland (map)

Kenelle: Aikuisille
Aika: ma 4.3. klo 17-18
Paikka: Kulttuurimyllyn Feeniks-sali (Liikuntamyllyn alakerta, naisten pukuhuoneita vastapäätä)
Sisäänpääsy: Helsingin kaupungin kevät 2019 jumppakortilla. Tunnille mahtuu noin 25 liikkujaa.
Varaukset ja lisätiedot: Emme ota ennakkovarauksia. Lisätietoja Jaakolta (jaakko.nurminen@hel.fi, 040 186 2371).

Black Light kehonhuoltotuntiin sisältyy alkulämmittely sekä huoltava lihaskunto- ja liikkuvuusosuus. Tunti sopii aloittelijoista uusia kokemuksia etsiviin. Tunnin ohjaa liikunnanohjaaja Emmi Haverinen. Äänimaisemasta vastaa Maria Baric Companyn muusikot. Tunnit toteutetaan yhteistyössä Helsingin liikuntapalvelujen ja Liikuntamyllyn kanssa.

Black Light Liikunnassa yhdistyy liikkumisen ja improvisoidun live musiikin hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle. Black Light Liikunnan tunnit pidetään pimeässä tilassa, jossa näkyvät vain UV-valossa hohtavat materiaalit kuten valkoinen väri. Tee itsesi näkyväksi juuri sillä tavalla kuin haluat!