Back to All Events

Black Light Kehonhuolto senioreille

  • Kulttuurimylly Jauhokuja 3 A1 / C Helsinki Finland (map)

Kenelle: Senioreille
Aika: Ti 19.2.2019 klo 12
Paikka: Kulttuurimyllyn Feeniks-sali (Liikuntamyllyn alakerta, naisten pukuhuoneita vastapäätä)
Sisäänpääsy: Helsingin kaupungin kevät 2019 seniorijumppakortilla, tunnille mahtuu noin 20 liikkujaa.
Varaukset ja lisätiedot: jaakko.nurminen@hel.fi tai p. 040 186 2371

Black Light kehonhuoltotuntiin sisältyy alkulämmittely sekä huoltava lihaskunto- ja liikkuvuusosuus. Tunti sopii aloittelijoista uusia kokemuksia etsiviin. Tunnin ohjaa Liikuntamyllyn liikunnanohjaaja. Äänimaisemasta vastaa Maria Baric Companyn muusikot.

Black Light Liikunnassa yhdistyy liikkumisen ja improvisoidun live musiikin hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle. Black Light Liikunnan tunnit pidetään pimeässä tilassa, jossa näkyvät vain UV-valossa hohtavat materiaalit kuten valkoinen väri. Tee itsesi näkyväksi juuri sillä tavalla kuin haluat!

Tunti toteutetaan yhteistyössä Helsingin liikuntapalvelujen ja Liikuntamyllyn kanssa.