Back to All Events

Black Light Seniorisäpinöissä

  • Kulttuurimylly Jauhokuja 3 A1 / C Helsinki Finland (map)

Kenelle: Senioreille
Aika: To 7.3.2019, kolme ryhmää, klo 9.50, klo 10.25 ja klo 11
Paikka: Kulttuurimyllyn Feeniks-sali (Liikuntamyllyn alakerta, naisten pukuhuoneita vastapäätä)
Sisäänpääsy: Seniorisäpinöiden sisäänpääsymaksulla. Tunnille mahtuu noin 20 seniorisäpinäliikkujaa.
Varaukset ja lisätiedot: Varaukset Seniorisäpinöissä.

Black Light Liikunta on mukana, kun Seniorisäpinöissä on teemana kehon hyvinvointi. Tervetuloa kokeilemaan tätä uutta tapaa liikkua! Seniorisäpinöissä järjestetään kolme lyhyempää black light liikunnan kokeilutuntia.

Kokeilutuntiin sisälttyy kehoa huoltava lihaskunto- ja liikkuvuusosuus. Tunti sopii aloittelijoista uusia kokemuksia etsiviin. Tunnin ohjaa Liikuntamyllyn liikunnanohjaaja. Äänimaisemasta vastaa Maria Baric Companyn muusikot.

Black Light Liikunnassa yhdistyy liikkumisen ja improvisoidun live musiikin hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle. Black Light Liikunnan tunnit pidetään pimeässä tilassa, jossa näkyvät vain UV-valossa hohtavat materiaalit kuten valkoinen väri. Tee itsesi näkyväksi juuri sillä tavalla kuin haluat!

Tunti toteutetaan yhteistyössä Helsingin liikuntapalvelujen ja Liikuntamyllyn kanssa.