Back to All Events

Black Light talvilomajamit nuorille ja nuorille aikuisille

  • Kulttuurimylly Jauhokuja 3 A1 / C 00920 Helsinki Finland (map)

Kenelle: Nuorille ja nuorille aikuisille (13-29 vuotiaat)
Aika: ke 20.2.2019, 3 ryhmää, klo 17, klo 17.30 ja klo 18
Paikka: Kulttuurimyllyn Feeniks-sali (Liikuntamyllyn alakerta, naisten pukuhuoneita vastapäätä)
Sisäänpääsy: Vapaa pääsy osana Liikuntamyllyn talvilomatapahtumaa. Tunnille mahtuu noin 25 liikkujaa kerrallaan.
Varaukset ja lisätiedot: Emme ota ennakkovarauksia. Lisätietoja Emmiltä (emmi.haverinen@hel.fi tai 040 177 9887).

Tule kokeilemaan Black Light Liikuntaa ja fiilistelemään live musan tahdissa! Liikuntamyllyn talvilomatapahtumassa järjestetään kolme lyhyempää black light liikunnan kokeilutuntia. Kokeilutuntiin sisälttyy alkulämmittely sekä huoltava lihaskunto- ja liikkuvuusosuus. Tunti sopii aloittelijoista uusia kokemuksia etsiviin. Tunnin ohjaa liikunnanohjaaja Emmi Haverinen. Äänimaisemasta vastaa Maria Baric Companyn muusikot.

Black Light Liikunnassa yhdistyy liikkumisen ja improvisoidun live musiikin hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle. Black Light Liikunnan tunnit pidetään pimeässä tilassa, jossa näkyvät vain UV-valossa hohtavat materiaalit kuten valkoinen väri. Tee itsesi näkyväksi juuri sillä tavalla kuin haluat!

Tunnit toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin NYT-Liikunnan, Fun Actionin, Henkilöstöliikunnan ja Liikuntamyllyn kanssa.