Back to All Events

Kulttuurimyllyn Kesäleiri


  • kulttuurimylly 3 Jauhokuja Helsinki, 00920 Finland (map)

Kenelle: 7-12-vuotiaat
Aika: ma 10.6. - pe 14.6.2019 klo 8-16 välisenä aikana
Hinta: 120 € / viikko, sisarusalennus 25 % (sisaruksen hinta 90 € / viikko)
Lisätietoja: elina@mariabaric.com tai p. 044 578 3933
Varaa paikat!

Kulttuurimyllyn kesäleirillä touhutaan kesäkuun toisella viikolla sirkuksen, tanssin, kuvataiteen ja musiikin maailmassa ammattitaiteilijoiden johdolla. Leiriviikon aikana lapset pääsevät kokemaan monipuolisesti erilaisia luovan työskentelyn tekniikoita sekä liikkumaan niin ulkona kuin sisällä black light -tunnelmissa.

Ohjaajina toimivat kuvataiteilija Miila Vainio, tanssija-sosiaalisen sirkuksen ohjaaja Pauliina Aladin ja musiikkipedagogi-muusikko-nukketeatteritaiteilija Saana Trygg. Mukana myös Kulttuurimyllyn nuoret ja taidekasvattaja Elina Kesäniemi.

LEIRIOHJELMA

Ma 10.6. Kuvista Miilan kanssa koko päivän
Ti 11.6. Pauliinan tanssia, sirkusta, mustan teatterin illuusioita yhdistävä, pimeässä hohtava Black Light Höyhen -elämys koko päivän. Lue lisää Black Light Elämyksistä.
Ke 12.6. Aamupäivällä osallistumme Kontulan OstariFestarin Taideseikkailuun, iltapäivällä rytmejä ja musiikkia Saanan kanssa
To 13.6. Kuvista Miilan kanssa koko päivän
Pe 14.6. Rytmejä ja musiikkia Saanan kanssa koko päivän

Lapset saavat päivittäin leirillä aamupalan, lounaan ja välipalan. Leirille voi saapua aamulla klo 8. Aamusta on vapaata toimintaa sekä ohjattuja leikkejä ja pelejä toiveiden mukaan. Aamupala on tarjolla klo 9 alkaen. Jokaisen olisi hyvä olla paikalla viimeistään klo 10, kun taidetyöpajatoiminta alkaa. Se päättyy klo 14.30, jonka jälkeen voi lähteä kotiin tai jäädä vielä iltapäiväksi leirille klo 16 asti. Iltapäivisin tarjoillaan välipala ja on mahdollisuus aamujen tapaan vapaaseen toimintaan sekä ohjattuun leikkiin ja peleihin.