Back to All Events

Salaisuuksien sateenvarjo -konsertti päiväkodeille ja kouluille

  • Kulttuurimylly 3 Jauhokuja Helsinki, 00920 Finland (map)

Avajaisviikoilla ohjelmassa erikoistarjouksena Salaisuuksien sateenvarjo -konsertteja päiväkodeille ja alakoulujen 1.-3.-luokille. Huippuedulliset hinnat mahdollistaa yhteistyö Konserttikeskuksen kanssa.

Salaisuuksien sateenvarjo on varjoteatterin ja nukketeatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti ja yleisöä osallistava musiikillinen leikki, joka lumoaa katsojat satumaisuudellaan ja mukaansa tempaavalla otteellaan. Lämmintä tunnelmaa, iloa ja hauskoja kohtaamisia tarjoilevan konsertin musiikki on Maria Baric Companyn samannimiseltä, ihastusta herättäneeltä debyyttialbumilta. Tervetuloa konserttiin ja samalla tutustumaan uuteen kulttuurikeskukseen Kulttuurimyllyyn Myllypuron metroaseman viereen!

Lisäksi pe 23.11. sekä ke 28.11. tarjoamme jokaisen esityksen jälkeen yhdelle päiväkotiryhmälle tai koululuokalle maksuttoman naamioteatteripajan. Työpaja on tarkoitettu 5-6-vuotiaille ja 1.-3.-luokkalaisille. Työpajan kesto on 45 minuuttia. Työpajaan ilmoittautuminen näytöksen varaamisen yhteydessä.

Kenelle: Päiväkodit ja 1.-3. luokat

Kesto: 45 min.

Hinta: 447 € (ALV 0 %) / näytös, yhteen näytökseen mahtuu korkeintaan 80 lasta ja aikuista yhteensä.

Varaukset ja lisätiedot

Later Event: November 26
Black Light Kehonhuolto