Back to All Events

Sivuun Ensemble: Vain rakkaudesta 2 -tanssiteos

Kenelle: Aikuisille, sopii erityisen hyvin muistisairaiden parissa työskenteleville, omaisille ja vapaaehtoisille.
Aika: to 22.11. klo 17-19
Hinta: Vapaa pääsy
Varaa paikkasi

"Herkkä ja koskettava esitys. Miten hienosti kuvattu hoitajan tunteet ja eläydytty muistisairaan hätään ja vaiheisiin. Kiitos!" - Hoitaja, Helsinki
"Tunnepesu!" - Tuottaja, Helsinki

Kulttuurimyllyn ensimmäinen vierailuesitys on Sivuun Ensemblen Vain rakkaudesta 2, joka kuvaa muistisairautta ja omaishoitajuutta. Hapertuvaa ihmissuhdetta ovat tulkitsemassa tanssitaiteilijat Ninni Perko ja Tiia Hämäläinen. Sanaton tanssiesitys on tulkittavissa laajemminkin monien sairauksien ja vammojen aiheuttamien muistin häiriöiden sekä mielenterveyden häiriöiden kuvaajana.

Esityksen jälkeen on ohjattu keskustelutilaisuus.

Koreografia ja ohjaus: Ninni Perko
Esiintyjät: Ninni Perko ja Tiia Hämäläinen
Musiikki: Jarmo Saari
Puvut: Siru Kosonen
Lavastus: Hanna Sakara
Kuva: Mikko Laine

Tanssiteatteri Sivuun Ensemble on vuonna 2011 perustettu helsinkiläinen tanssiteatteri.  Ensemblen esityksissä näyttäytyy voimakas taidemuotojen välinen dialogi. Liike, musiikki, kuva ja teksti punoutuvat kollaasimaisiksi kokonaisuuksiksi, jotka avaavat uusia tulkintoja yksilön ja yhteisön kannalta merkittäviin ajankohtaisiin aiheisiin. Ensemblen taiteellisena johtajana toimii koreografi-ohjaaja Ninni Perko.

Ensemble pyrkii toiminnallaan edistämään tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta mm. aihevalintojen sekä toimintamuotojen kautta. Ensemblen toiminta koostuu näyttämö- ja kiertueteoksista sekä yhteisöllisistä hankkeista ja työpajoista.

www.sivuun.net