Kulttuurimyllyn vierailuohjelmisto

- Syksy 2019 -

Kulttuurimylly vierailuohjelmisto tuo Itä-Helsinkiin kiinnostavan kattauksen musiikkia, teatteria, tanssia, uutta sirkusta ja niin edelleen. Syksyn 2019 ohjelmisto on koottu vierailuohjelmiston ensimmäisestä hausta, jonka tuloksena kymmenet vapaan kentän ammattiryhmät tarjosivat Kulttuurimyllyyn yli 100 esitystä.

Vierailuohjelmiston lipunmyynti käynnistyy elokuussa. Tutustu jo nyt joihinkin elämyksiin, joita ohjelmistomme sinulle tuo!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoa Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistosta

Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon valitaan vierailevat ryhmät vuosittain järjestettävällä haulla, joka on tarkoitettu vapaan kentän esittävän taiteen tekijöille ja luovan alan ammattilaisille. Ensimmäinen haku järjestettiin keväällä 2019.

Mitä Kulttuurimylly tarjoaa valituille ryhmille?

Vierailuohjelmistoon valitut ryhmät saavat maksutta toisen Kullttuurimyllyn Pegasos tai Feeniks näyttämösaleista käyttöönsä sovitulle ajanjaksolle, sekä erikseen sovittavan määrän harjoitus- ja rakennusaikaa esitysten / konserttien valmisteluun. Kulttuurimylly myös mahdollistaa vierailijoille esitysten lipunmyynnin automatisoinnin suoraan Kulttuurimyllyn oman lippukaupan kautta ja auttaa vierailuohjelmistoon valittujen esitysten ja konserttien tiedotustyössä omien viestintäkanaviensa kautta. Vierailuohjelmiston ryhmät saavat itselleen kaikki omista esityksistään saatavat lipputulot, mutta vastaavat itse esitystensä muista tuotantokuluista sekä esitystensä lippujen hinnoittelusta ja markkinoinnista.

Minkälaisille vierailuille Kulttuurimyllyn näyttämösalit soveltuvat?

Koska Kulttuurimyllyn näyttämösalit eivät ole kovin suuria tai korkeita, soveltuvat tilat parhaiten pienten ja keskisuurten työryhmien konserteille ja muille melko kevytrakenteisille esitystuotannoille, joissa ei ole tilojen mittoihin nähden liian suuria lavasterakenteita tai tekniikaltaan tilojen kapasiteetille liian haastavia teknisiä vaatimuksia.