Kulttuurimyllyn vierailuohjelmisto

Avoin haku Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon keväälle 2019 käynnissä 20.3. asti

IMG_2743.JPG

Kulttuurimylly avaa ovensa vapaan kentän ryhmien esiintymisvierailuille!

Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon valitaan vierailevat ryhmät avoimen haun kautta. Kutsu on avoin kaikille esittävän taiteen tekijöille ja luovan alan ammattilaisille. Ensimmäinen haku on nyt käynnistynyt! Vierailuohjelmistoon haetaan Kulttuurimyllyn nettisivuilla olevalla lomakkeella 20.3. mennessä. Ohjelmistovalinnoista vastaa Kulttuurimyllyn taiteellinen työryhmä ja tuotantotiimi.

Mitä Kulttuurimylly tarjoaa valituille ryhmille?

Vierailuohjelmistoon valitut ryhmät saavat maksutta toisen Kullttuurimyllyn Pegasos tai Feeniks näyttämösaleista käyttöönsä sovitulle ajanjaksolle, sekä erikseen sovittavan määrän harjoitus- ja rakennusaikaa esitysten / konserttien valmisteluun. Kulttuurimylly myös mahdollistaa vierailijoille esitysten lipunmyynnin automatisoinnin suoraan Kulttuurimyllyn oman lippukaupan kautta ja auttaa vierailuohjelmistoon valittujen esitysten ja konserttien tiedotustyössä omien viestintäkanaviensa kautta. Vierailuohjelmiston ryhmät saavat itselleen kaikki omista esityksistään saatavat lipputulot, mutta vastaavat itse esitystensä muista tuotantokuluista sekä esitystensä lippujen hinnoittelusta ja markkinoinnista.

Kevään 2019 haussa etsitään ensisijaisesti vierailuesityksiä, jotka voidaan toteuttaa Kulttuurimyllyssä vuoden 2019 aikana. Esitysvierailuja on mahdollista sopia Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon jo huhtikuusta alkaen.

Minkälaisille vierailuille Kulttuurimyllyn näyttämösalit soveltuvat?

Koska Kulttuurimyllyn näyttämösalit eivät ole kovin suuria tai korkeita, soveltuvat tilat parhaiten pienten ja keskisuurten työryhmien konserteille ja muille melko kevytrakenteisille esitystuotannoille, joissa ei ole tilojen mittoihin nähden liian suuria lavasterakenteita tai tekniikaltaan tilojen kapasiteetille liian haastavia teknisiä vaatimuksia. Jos olet epävarma tuotantosi sopivuudesta Kulttuurimyllyn saleihin, olet tervetullut tutustumaan tiloihin tarkemmin hakuun liittyvän infotilaisuuden aikana järjestetyllä tutustumiskierroksella Kulttuurimyllyssä 13.3 klo 15.00.

Hakuinfo ja verkostotapaaminen

Kulttuurimyllyssä 13.3. klo 15.00

Järjestämme vierailuohjelmiston hakuun liittyvän infotilaisuuden, jossa esitellään Kulttuurimyllyn tiloja ja mahdollisuuksia vierailusta kiinnostuneille esittävän taiteen ryhmille. Samalla tapaaminen on myös hyvä verkostoitumistilaisuus vapaan kentän toimijoille. Info-tilaisuus kestää n. 45 min, jonka jälkeen aikaa on varattu vapaalle keskustelulle ja toimijoiden väliselle verkostoitumiselle sekä hakijoiden omiin hakuklinikka-aikoihin.

Hakemuksen Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon voi jättää myös infoon osallistumatta.

Kahvitarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen ennakkoon 10.3 mennessä tästä linkistä.

Varaa oma hakuklinikka-aika

Halutessasi voit varata henkilökohtaisen tai työryhmäkohtaisen n.15 min täsmäajan Kulttuurimyllyn tiimiltä, jonka aikana voit esitellä jo lyhyesti omaa vierailuehdotustasi tai kysyä tarkentavia kysymyksiä hakuun liittyen. Tapaamisaikoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti, ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Varaa oma aikasi hakuinfoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

Elina Kesäniemi, tuotantopäällikkö
p. 044 578 3933
elina@mariabaric.comKulttuurimyllyn näyttämösalit

Monipuoliset nousevilla katsomoilla varustellut näyttämösalit Feeniks ja Pegasos ovat molemmat black box -teatterisaleja.

IMG_1557.jpg

Kesäresidenssi

Tarjoamme freelance-taiteilijoille ja vapaan kentän ammattilaisista koostuville työryhmille myös edullista, pidempää kesäresidenssi-mahdollisuutta Kulttuurimyllyyn aikavälille 24.6.- 28.7.2019. Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon valitut voivat saada Kulttuurimyllystä tällaisen pidemmänkin kesäresidenssiajan käyttöönsä maksutta, esimerkiksi Kulttuurimyllyssä myöhemmin kantaesityksensä saavan tulevan ensi-iltatuotannon valmisteluun.

Tilojen vuokraaminen

Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme Kulttuurimyllyn tiloja vuokralle myös muille harjoitus- ja tapahtumatiloja tarvitseville.


Hakulomake

Yhteyshenkilön nimi *
Yhteyshenkilön nimi
Puhelin
Puhelin
- CV (joko ryhmän tai taiteilijoiden omat) - esitys-/konserttitaltiointi - promokuvat - ryhmän nettisivut ja sosiaalisen median kanavat (jos on) - vapaavalintaisesti linkkejä muuhun tarpeelliseksi katsomaanne materiaaliin